andreamedfamilj

Alla inlägg den 24 april 2013

Av Andrea Wadén - 24 april 2013 13:37

Hej mitt i veckan!!


Ännu en effektiv dag i mammaland. Lämnade Devin på dagis imorse som vanligt. Sen iväg på Maxi för att handla, därfeter hem och hänga tvätt sam laga storkok till Minou. Kyckling couscous blev det denna gång. Lilla damen bestämde sig för att det räckte med en timmes förmiddagsvila så hon fick vara med och renädda sängen, dammsuga och diska.

Vi åt luch tillsammans och damen satt i gåstolen en stund innan det vasr dags att hämta brosan från dagis.

Minou somnade efter mkt om och men i vagnen på vägen tillbaka. jag och Devin gjorde ett stopp i lekparken så han fick gräva en stund innan det var dags att gå in och sova även för honom. Jag hann precis natta honom så vaknade Minou och var missnöjd. Försökte natta om på balkongen, men nej då bara en timmes sömn även denna gång... Barn och sömn alltså!


Jag la nyss en beställning från lekmer på vagndynor. En till Minou från Elodie details, den har varit slutsåld överallt och en med stjärnor till Devin från addbaby. Hade en värdecheck på 15% till råga på allt.

 


 

Fyndade en ny vagn åt Devin på Blocket igår. 600 kr för en Emmaljunga scooter med fotsack :-) Älskar när man kan göra fynd. Blocket  och tradera är ju riktiga guldgruvor.


Ikväll för vi besök av makens släkting, en tjej med ett hjärta av guld. Gillar henne skarpt!! Bad maken köpa med sig Ben & Jerrys när han kommer från jobbet. Mums!!!


Sköt oim er. kram//Andrea




Ovido - Quiz & Flashcards