andreamedfamilj

Alla inlägg den 26 mars 2013

Av Andrea Wadén - 26 mars 2013 10:12

Hej på er igen!!

Förstår inte vart tiden tar vägen. Även fast jag bara haft ett barn hemma (Devin har varit hos farmor och farfar i Gävle) så har det inte funnits någon tid över till att blogga. Så vad har jag haft för mig sen sist? I fredags bytte jag gardiner i alla rum och påskpyntade. På em mötte jag upp Helena och Eddie för att promenera bort till Albert och Herbert samt Kjelles. Blev lite inköp av påskägg och lite grejer att fylla upp det med. Vi har jag upp som så jag och maken att han köper påskägg med innehåll till Devin och jag till Minou.

Tanken var att vi skulle följt med Helena för att lämna av Eddie hos hans mormor och morfar men liggumman min blev så trött.Vi stannade hemma och kikade på finalen av Gladiatorerna istället. Sen kallade sängen på mig redan 21.30

Maken var kvar i Gävle, galej med jobbet.


I lördags kom Camilla hit och vi promenerade tillsammans ner på stan. Hon rullade vagn ute med Minou medan jag fyndade kläder på klädbytardagen :-)

Till Devin, 2 par byxor i strl 98

 

Till Minou (strlk 74) 3 tunikor, 2 bodys och ett par fodrade jeans

 

2 pyjamasar och ett set i velour (strl 80)

 


En pippitunoka i strl 86/92, legging 86 och en fleeceoverall strl 1 år

 


Leggings med bamse (strl 92), linne (liten i srlk, 98/104), body (strl 80)

 

Velourbyxor fr pop, 2 bodys, en sommarklänning och en kofta. Allt i strl 80.

 

Köpte även en söt sommarbyxa med smala axelband från pop som ni får se senare, samt en mössa med ugglor och en tunika med blonnor.


Dessa byxor fick följa med hem fr Albert och Herbert. 59 kr = fynd :)

 


I helgen blev det premiär gånger tre för vår Minou. Hon fick provsmaka majspuré för första gången, mums tyckte damen men attans så gasig hon blev. Blir era små det också? Sen fick hon åka sittdel i vagnen när vi skulle handla. Även det fick tummen upp, en helt ny värld öppnade sig.  På eftermiddagen åkte vi och kikade på när Andreas kusin hade innebandy match, skoj och titta på pöjkar tyckte Minou. Mamman kan inte annat än att hålla med ;-) Hi hi!!


Kika in här lite senare så ska ni få se vad mormor hade med sig hem för fint till barnen, från Amerika :-)

Ha det gott. Kram//Andrea





Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards