andreamedfamilj

Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Andrea Wadén - 18 mars 2013 13:15

Hej kära läsare!!


Ledsen för dålig uppdatering här på bloggen men vi befinner oss hos min mamma nere i Alunda. I fredags åkte vi först mot barnens farmor och farfar i Gävle och sen mot kvällningen vidare till barnens mormot/ min mamma som kom hem fån en tre månader lång vistelse i USA samma dag.


I lördags eftermiddag åkte vi till Örbyhus och blev fotograferade hela familjen :-) Jag vann nämligen det priset i en tävling på faceback i februari. Bilderna blev så fina, jag är mer en nöjd. Ylva är så duktig! Ni hittar till henne via www.studioli.se

Se så fina ögonstenar jag har. Kom ihåg att att alla bilder tillhör mig om inget annat anges!!

   


I sönadgs var vi till min barndomskompis Lina och hennes barn. Blev bjudna på lunch och fika :-) Devin lyckades även klämma fingrarna i bildörren... Ajaj!! Som tur gick det bra.


Idag har vi varit på "Klockis" med Lina, Walter och Klara. Träffade även Lina som bloggar på varanlycka.se och hennes Neo. Trevligt att träffas irl :-)

Blir ett beslk på Klockis imorgon också. Devin blev ledsen när vi skulle därifrån, han ville leka mer med Walter. Härligt att se de som funka så bra ihop, det skiljer ju bara dryga 6 månader dem emellan. 

Nu ska jag passa på att surfa runt lite medan barnen sover för sen blir det full rulle igen :-)

Sköt om er!!// Andrea

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards